.

[saksisektörel][bigposts]

OFİS ÇALIŞMA ALANI SAKSILARI

Misafir ve müşterilerinizi şık bir ofiste karşılamak size ve işinize değer katar. Firma'mız mekana özgü kompozit fiber saksılar tasarlıyor. Ofis saksılarında estetik, ihtişam ve fonksiyonelliği ön planda tutan firmamız çalışma alanlarınız ve ofislerinize değer katan eşsiz saksı tasarımlarına imza atıyor. Kalasik alışılagelmiş plastik, ahşap, beton, metal saksılar yerine kompozit fiber saksılarımız ile ofisinize ve gelen müşterilerinize görsel ziyafet sağlayabilirsiz.
 
Saksılarımız ofis dekorasyonunuzda huzuru ve konforu ön planda tutarken, makenın her noktasına optimum şekilde değerlendiren tasarımlar üreten firma'mız, uzun yıllar kullanabileceğiniz A - Sınıfı melzemeler ile saksı üretimleri gerçekleştirmektedir. Sızdırma, çatlama yapmayan gereksinimde tavalı, gizli hazneli ve tekerlekli seçenekleride bir arada sunuyoruz. Her renkte üretimini sağladığımı saksılarımız mat veya parlak olarak sınırsız seçimi ilede diğer klasik saksı çeşitlerinin önüne gecebiliyor en büyük artısı ise firmaya özgü saksı üzerlerine logo ve yazı işlenebilmesidir.
 
Firma'mız sizi standar ölçülere hapsetmiyor. Talebiniz doğrultusunda sitemizde bulunan saksı modellerini ofisinize göre boyutlandırarak her hangi formda üretim kolaylığı sunmaktadır. İşinizi yansıtan bitkilerinize ve mekanınıza artı değer katacak sizin için derlediğimiz ilham alabileceğiniz saksı modellerini bu sayfada inceleyebilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışı saksı gereksinimlerinizde bireysel veya kurumsal ulaşabilirsiniz.
 

 

. .