.

[saksisektörel][bigposts]

Avm Fiber Saksı Uygulamaları

Birbiri ardına açılan alışveriş merkezlerinin halktan büyükilgi görmesinin bir nedeni de, son derece başarılı bir şekilde dekoreedilmeleri. Geniş platformlar üzerine kurulan bu devasa yapılar, yine devasa görünümlü bitkiler ile canlandırılıyor ve binalara sıcak bir havakazandırılıyor. Ancak asıl çekici olan bitkilerden çok, onları koruyan fiber saksı modelleri oluyor.
 

 
.
 
.
 
Geniş bir bölümün ayrıldığı ve dekoratif amaçla tasarlanmış olan bu ürünler alışveriş merkezi ziyaretçilerinden büyük beğeni topluyor. Fiber saksı tercihleri ise son yıllarda dikkat çekiyor. Hemen her AVM hatta her işletme mutlaka bu modellerden birinibünyesinde barındırıyor. Mekana şıklık kazandırmak adına yapılan bu tercihinson derece başarılı olduğunu söyleyebiliriz.
 
. .
 
Alışveriş merkezinin veya işletmeyi hem modernize eden hem de ilgi çekmeyi başaran bu dekoratif görünümlü fiber saksı modelleri, uygun fiyatlarıyla da daha çok alıcıya ulaşabiliyor. Şıklık kazandırmak adına avuç dolusu para dökülen gösterişli masalar veya büyük ebatlı tabloların yerini bu saksılar aldı. Saksılar uzun yıllar popülerliğini koruyacak.